Μπορεί το Πόκερ Είναι ένα Καριέρα;

Μπορεί το Πόκερ Είναι ένα Καριέρα;

Δεν είναι μια ξέφρενη στόχος όμως, πάντα σιγουρευτείτε για να απασχολούν τη σωστή διαχείριση του bankroll και πάντα να είναι προσεκτικοί κατά τη λήψη τους πυροβολισμούς έξω από το bankroll σας. Έχουμε πάρει κάποια πραγματικούς αριθμούς από επαγγελματίες στη Φλόριντα και διαπίστωσε ότι ένα ημι-top tier live poker pro παίζοντας $5/10 NLHE μπορεί να κάνει $100,000-$250.000 το χρόνο. Αν πας ένα σκαλί και $2/5 NLHE, ο αριθμός βουτιές λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ.

Οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο μπορεί να μέσο όρο $70 μια ώρα, ενώ οι παίκτες στο $5/10NLHE μπορεί κατά μέσο όρο 100 δολάρια την ώρα. Ο τομ έχει γράψει σχετικά με το πόκερ από το 1994 και έχει παίξει σε όλη την ελλάδα για πάνω από 40 χρόνια, παίζει σε κάθε παιχνίδι σχεδόν σε κάθε δωμάτιο κάρτα στο Atlantic City, Καλιφόρνια και το Λας Βέγκας. "Δωρεάν καταχώρηση" στην πραγματικότητα σημαίνει πως θα βάλετε μέχρι και $1,100, κέρδισε $9,000, και κέρδισε μια θέση στο τουρνουά για ένα συνολικό κόστος των $1,100.

Απλά ζητήστε από τον αντιπρόσωπο για αυτό, όταν πρώτα να αποφασίσετε που θέλετε να μετακινήσετε. Αυτό θα διατηρήσει το "δικαίωμα της πρώτης άρνησης", όπως καθίσματα ανοίξει. Ένα παιχνίδι μπορεί να σπάσει, στην οποία περίπτωση θα πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα διαφορετικό τραπέζι, αν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε. Το δωμάτιο πόκερ προσωπικό θα σας κατευθύνει για το τι πρέπει να κάνουμε αν συμβεί αυτό. Αυτό είναι γιατί θα πρέπει να επικεντρωθεί στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και το κέρδος πάνω από βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Το πόκερ είναι ένα player-versus-player παιχνίδι, και το σπίτι δεν ποντάρετε εναντίον τους παίκτες του (σε αντίθεση με blackjack ή ρουλέτα), έτσι ώστε αυτό το τέλος είναι ο κύριος μηχανισμός για τη δημιουργία εσόδων. Όταν ένας παίκτης αποχωρήσει από το παιχνίδι, άλλες τρέχουσες παίκτες παίρνουν πρώτοι πριν ένας νέος παίκτης κάθεται.
Εάν θέλετε να μετακινήσετε, απλά να είστε ο πρώτος για να μιλήσει όταν μια θέση που θέλετε είναι άδειο. Για να αποτρέψει επιχειρήματα σχετικά με το ποιος ισχυρίστηκε πρώτος περισσότερα δωμάτια πόκερ έχουν ένα "κάθισμα αλλαγή" κουμπί διαθέσιμα.

καζίνο πόκερ

Θα μπορούσε να παίζει τέλεια το πόκερ, αλλά ένα τμήμα της κακές κάρτες μπορεί να βάλει στο κόκκινο. Το μεγαλύτερο μέρος του πόκερ είναι να είναι συνεπής, ενώ η προσαρμογή τους αντιπάλους σας. Οι καλοί παίκτες να καταλάβουν ότι το να κάνεις το αντίθετο από ό, τι οι αντίπαλοί σας θέλουν είναι μια καλή στρατηγική.

Πόσο επαγγελματίες να εξαρτάται από το πόση δουλειά είναι πρόθυμοι να θέσει σε. Αυτό είναι ένα από τα ομοιότητες με το πόκερ μετοχές με τα αθλητικά στοιχήματα. Η περισσότερη δουλειά που βάζετε στο παιχνίδι σας, η πιο επιτυχημένη θα είστε στην καριέρα σας στο πόκερ.

Να θυμάστε ότι οι τιμές των τσιπ που χρησιμοποιούνται σε ένα τουρνουά που είναι σχετικές μόνο για το ίδιο το τουρνουά. Μπορεί να έχετε τις περισσότερες μάρκες από ό, τι κάποιος άλλος μετά από μια ώρα, αλλά δεν μπορείς να φύγεις και να ανταλλάξουν τις μάρκες για πραγματικά χρήματα. Το τσιπ μόνο που σχετίζονται με τη θέση σας στο τουρνουά, και να πληρωθούμε θα πρέπει να τερματίσει στις θέσεις που πληρώνονται. Για παράδειγμα, αν ένα τουρνουά παίζει το top 10 παίκτες από 100, τότε θα πάρετε τίποτα για το φινίρισμα του 11ου-100ή.

Μπορεί να έχετε τις περισσότερες μάρκες με 50 παίκτες αριστερά, αλλά δεν μετράνε για τίποτα, εκτός αν είσαι στο τοπ-10.

Πάντα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά ένα ισχυρό θεμέλιο θα σας βοηθήσει να ενισχύσει τα θετικά και να μετριάσουν τα χαμηλά. Αν θέλετε να κάνετε $20.000 το μήνα, πρέπει να κάνετε τα πονταρίσματα σας και να παίξετε το στυλ για να το επιτύχει.

theatromeli.com - https://www.theatromeli.com - © 2017