Χτυπήσει ή να Σταθεί

Χτυπήσει ή να Σταθεί

Εάν ο ντίλερ δεν έχει μπλάκτζακ, χάνετε το αρχικό σας στοίχημα των $10, αλλά ο έμπορος πληρώνει δύο προς ένα, δίνοντας έτσι πίσω $10. Μετά τη συμφωνία, ο έμπορος θα έχει ένα πρόσωπο και ένα πρόσωπο κάτω από την κάρτα μπροστά από αυτόν ή αυτήν.

Όλα τα χαρτιά μετράνε σύμφωνα με την αξία, εκτός από το Βασιλιά, Βασίλισσα και ο Jack που μετράνε για 10 και τον Άσο που μετράει ως 1 ή 11, η επιλογή σας. • Οι άσσοι έχουν αξία είτε 1 ή 11, και ανάλογα με το ποια αξία που κάνει το καλύτερο χέρι χρησιμοποιείται. Κάρτες πρόσωπο – το 10, Βαλές, Ντάμα, και ο Βασιλιάς – έχουν αξία 10. Τα φύλλα από το 2 έως το 9 αποτιμώνται στην ονομαστική τους αξία. Αν και ακούγεται ισχυρό, αυτό το σύστημα είναι ατελές και αναποτελεσματικό, και αποτυγχάνει να λάβει υπόψη του υψηλού κινδύνου στοιχήματα, μια μέτρια κακή εκτέλεση της κάρτες, και τα όρια του τραπεζιού.

Ο διπλασιασμός είναι σαν ένα χτύπημα, μόνο το στοίχημα διπλασιάζεται και μπορείτε να πάρετε μόνο ένα ακόμη χαρτί.

Blackjack συνήθως σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε 1.5 το ποσό του στοιχήματος σας.

Κάθε παίκτης ξεκινά με δύο κάρτες, μία από τις κάρτες του ντίλερ είναι κρυμμένα μέχρι το τέλος.

Ένας παίκτης με ένα συνολικό σημείο πολύ λιγότερο από 21, δύναται να ζητήσει από τον αντιπρόσωπο για μια άλλη κάρτα, λέγοντας, "Χτύπημα". Ένα χαρτί που μοιράζονται στον παίκτη πρόσωπο-επάνω. Ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει να προσθέσετε τις κάρτες μέχρι να νομίζει ότι έχει ένα καλό χέρι. Αν οποιαδήποτε πρόσθετη κάρτα στέλνει την αξία του χεριού του πάνω από 21, ο παίκτης έχει φύγει "καίγεται" και δεν είναι πλέον επιλέξιμες για να είναι ένας νικητής σε αυτό το συγκεκριμένο χέρι.

Αν ο παίκτης φτάσει σε ένα αριθμό που είναι ικανοποιημένος είναι αρκετά κοντά στο 21, λέει, "Stand" να δώσει εντολή στον αντιπρόσωπο που θα απαιτεί περισσότερες κάρτες. Μετά το δεύτερο φύλλο του ντίλερ έχει αποκαλυφθεί, οι παίκτες έχουν την επιλογή να διπλασιάσει το στοίχημά τους, χωρίς να λαμβάνουν οποιαδήποτε επιπλέον κάρτες.

theatromeli.com - https://www.theatromeli.com - © 2017