Βασικά BlackJack Οδηγός

?????? ???????

Μπορείτε να διπλασιάσετε το στοίχημά σας ανά πάσα στιγμή, πριν να χτυπήσει ή να σταθεί και διάσπαση το στοίχημά σας εάν έχετε δύο φύλλα της ίδιας αξίας. Έγκαιρη Παράδοση δίνει έναν παίκτη μια ευκαιρία να σώσει το μισό στοίχημά του πριν ντίλερ ελέγχει για Blackjack. Καθώς αυτή η έκδοση είναι πλεονέκτημα για τον παίκτη, είναι πολύ σπάνια. Η Καθυστερημένη Παράδοση είναι πιο συχνά βρέθηκαν σε τραπέζια blackjack.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσει όσες φορές θέλει μέχρι να καεί ή έχει ένα χέρι του 21.

Η μπάνκα κερδίζει όταν ο παίκτης χρεοκοπήσει ή παίρνει το ένα χέρι κάτω από τον έμπορο.
Όταν η μπάνκα κερδίζει ο παίκτης χάνει τα στοιχήματα (με εξαίρεση τα πονταρίσματα) που γίνεται σε αυτό το χέρι. Κάποιοι παίκτες είναι διστακτικοί σχετικά με το διαχωρισμό τους τα χέρια, μόνο και μόνο επειδή φοβούνται την τοποθέτηση ενός επιπλέον στοίχημα και να χάσουν και οι δύο.

Μπορείτε να παίξετε κάθε χέρι, ένα-ένα, όπως ακριβώς θα κάνατε αν έπρεπε να στοιχηματίσετε σε δύο στρογγυλά. Μπορείτε να επιλέξετε να hit, stand, double down και split και πάλι (Εάν η επιλογή είναι διαθέσιμη). Η επιλογή να χωρίσετε τις κάρτες σας μπορεί να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη νίκη, καθώς και τη μείωση άκρη σπιτιών.

Αυτή η έκδοση του μπλάκτζακ κανόνες επιτρέπει στον παίκτη να χάνει το στοίχημα μόνο μετά ο κρουπιέρης ελέγχει την κάρτα τρύπα για ένα Blackjack. Διπλασιασμός κάτω, ζητώντας να εξεταστεί μόνο μία επιπλέον κάρτα και διπλασιάζοντας το αρχικό στοίχημα. Αφού ο παίκτης Διπλασιάζει στέκεται αυτόματα.

Για να επιτευχθεί μακροπρόθεσμη επιτυχία, θα πρέπει να κατανοήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς και την αναγνώριση ευκαιριών για να χωρίσει. Εάν λάβετε δύο φύλλα της ίδιας αριθμό, μπορείτε να τα χωρίσετε σε δύο ξεχωριστά χέρια που ταιριάζουν με το αρχικό σας στοίχημα. Ο ντίλερ θα χωρίσει τις κάρτες σας και να σας δώσει μια πρόσθετη κάρτα, για να κάνει ο καθένας ένα πλήρες χέρι από την ίδια. Στη συνέχεια, θα παίξετε σε κάθε χέρι ξεχωριστά, όπως θα κάνατε κανονικά. Τις ικανότητες να το split ή double-κάτω είναι οι στρατηγικές που θα κάνουν το παιχνίδι ενδιαφέρον.


Η αξία των Άσσος είναι πάντα υπέρ του παίκτη. Φυσικά, υπάρχουν πολλές παραλλαγές του δυνατού, τα προαιρετικά παράπλευρα πονταρίσματα, καθώς και πιο προηγμένες επιλογές παιχνιδιού.

Συνεχίστε την ανάγνωση και θα μάθετε για όλα τα παιχνίδι καρτών blackjack κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε να παίζετε. Φυσικά, μπορείτε πάντα να φιλοξενήσει ένα Blackjack πάρτι στο σπίτι σας - αν οι φίλοι σας μοιράζονται το πάθος σας. Ορισμένα Καζίνο μάρκες και μερικά καταστρώματα γαλλικά τραπουλόχαρτα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να πάρετε το κέφι.

Ένα ζευγάρι άσους θα πρέπει να χωριστεί από το σύνολο των δύο κάρτες είναι 12, και θα πρέπει να χτυπήσει 12, υπάρχει μια καλή πιθανότητα χρεοκοπίας. Θα πρέπει να σταθεί, υπάρχει, επίσης, την ευκαιρία να έρθουν σύντομη.

Όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι 7άρια, είναι δύσκολο, δεδομένου ότι υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα προτομή αν χτυπήσει στις 14. Αν από την άλλη πλευρά, μπορείτε να τα χωρίσετε, 7s μπορεί να είναι δύσκολο να οικοδομήσουμε κάτι.

Εάν η μάνα έχει μια κάρτα που είναι 8 ή μεγαλύτερο, τότε θα πρέπει να χωριστεί, δεδομένου ότι μπορεί να κερδίσει έτσι κι αλλιώς με μια κάρτα που αποτιμάται σε 10 ή Άσσο. Αν χωρίσετε ένα ζευγάρι Άσσων, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο μια επιπλέον κάρτα και δεν έχετε την επιλογή να χτυπήσει, να διπλασιάσετε ή να χωρίσει περαιτέρω.

- https://www.theatromeli.com - © 2017